meer ‘alles’
logo buro RuSt
01-01-05   door Ruben   5 reacties   stuur door

Bij de oprichting van een grafisch ontwerpburo hoort natuurlijk een eigen logo en huisstijl. En niet zomaar één, het moet iets zijn wat een visitekaartje is voor het grafische werk wat buro RuSt doet.
De basis is een letter-idee. Het idee is dat twee vormen die zelf niet leesbaar zijn, bij overlapping letters vormen. Dit uit zich het best in het visitekaartje.
 

Download hier een flashplayer wanneer u hier geen filmpje ziet.

Het visitekaartje is gelaserd bij IDlaser. De binnenkant van het papier is hoogglans (1-zijdig chromolux). Hierdoor is de contact-informatie extra goed zichtbaar, deze is namelijk ook gelaserd, maar nu gebrand (dus niet door-en-door).

Voor het briefpapier en enveloppen maak ik gebruik van 2 stempels, die samen hetzelfde effect geven als het visitekaartje.

reacties op 'logo buro RuSt'

Betty ten HavePrachtig!08-01-2010
philips burton aim 50Het moet iets zijn wat een visitekaartje is voor het grafische werk wat buro RuSt doet.09-05-2015
Time Off ManagerYou certainly fully understand what youre speaking about, and I can truly get behind that.11-05-2015
entertainment newsYou have done a great job on this article. It’s very readable and highly intelligent. You have even managed to make it understandable and easy to read. You have some real writing talent. Thank you.19-05-2015
commercial conveyancing solicitorsThanks for giving me the final piece of puzzle for my paper. May your work be blessed!21-05-2015

voeg uw reactie toe: (* is verplicht)


Dit is een manier om automatische spam tegen te houden.